Ευρώπη

Χατζηχρήστος στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Σλούκας κατάφερε να ανέβει στο ανώτατο επίπεδο»

Ο γυμναστής της ΤΣΣΚΑ, Κώστας Χατζηχρήστος, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις εκπληκτικές επιδόσεις του Κώστα Σλούκα, το ΝΒΑ, τον Δημήτρη Ιτούδη και τις ελληνικές υποδομές που χρειάζονται βελτίωση.

Για τον Κώστα Σλούκα και τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη μίλησε ο Κώστας Χατζηχρήστος στην εκπομπή «οι Μπάσχετοι» του ΣΠΟΡ FM 94,6, με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ελληνικής θέλησης και προσωπικής δουλειάς για το κορυφαίο επίπεδο είναι για τον γυμναστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Κώστας Σλούκας –που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν- καθώς «δεν είχε αρχικά κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, και, όμως, κατάφερε να ανέβει πολύ ψηλά. Έκανε μεγάλη προσπάθεια στον Ολυμπιακό και μόνος του και έφθασε σε υψηλότατο επίπεδο. Είναι προς τιμή του».

Παράλληλα, ξεχώρισε και τον Κάιλ Χάινς για την προσωπική του ανάπτυξη. «Σαν τον Κάιλ πολύ δύσκολο να βρεις με τέτοια σωματοδομή και η θέληση του να κερδίσει και να ηγηθεί ήταν μεγάλη, γι’αυτό και ξεχώρισε και μεγαλούργησε στην Ευρωλίγκα».

Το NBΑ υπάρχει ως σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού του Κώστα Χατζηχρήστου, όμως, όπως ο ίδιος ανέφερε αστειευόμενος «θα πάω όπου πηγαίνει και ο Δημήτρης (σ.σ. Ιτούδης)», τονίζοντας έτσι την ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει οι δύο τους τα τελευταία χρόνια.

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x