Ελλάδα

Χρυσικόπουλος: «Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ στο BCL»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η φάση των «16» του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, καθώς τρία θετικά δείγματα έχουν βρεθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος με δηλώσεις του στην εκπομπή «Τζάμπολ», αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η «Ένωση», τονίζοντας πως και ο ίδιος χρειάστηκε πολύ καιρό για να επανέλθει σε αγωνιστικό επίπεδο μετά τον covid.

Παράλληλα, μίλησε και για το Basketball Champions League λέγοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και πως από τη φάση των «16» και μετά τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρυσικόπουλου:

Για τα κρούσματα που βρέθηκαν στην ομάδα: «Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι πλέον κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας των ομάδων τα κρούσματα. Δεν είναι ευχάριστο, γιατί μπαίνει σε κίνδυνο μια ανθρώπινη ζωή. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι δύσκολο να επανέλθει κάποιος μετά από αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν στην ομάδα.

Δυστυχώς εμένα μου πήρε ένα 20ήμερο για να βγάλω αρνητικό τεστ. Απλά για να επανέλθω σε ένα επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο πρόσθεσα άλλον ένα μήνα. Βασικά, εγώ ακόμα δεν νιώθω καλά».


Για τον όμιλο της ΑΕΚ στη φάση των «16» του BCL: «Πλέον από αυτό το σημείο και έπειτα το Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Βλέπουμε ομάδες με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα. Θα είναι δύσκολο και σίγουρα απρόβλεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x