Ευρώπη

Χωρίς δύο η Άλμπα στην τελική φάση του γερμανικού πρωταθλήματος

Τις υπηρεσίες των Μακάι Μέισον και Τιμ Σνάιντερ θα στερηθεί η Άλμπα Βερολίνου στην τελική φάση του φετινού γερμανικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μόναχο.

Μικρές είναι οι απώλειες στην Άλμπα, ενόψει της έναρξης της τελικής φάσης του φετινού πρωταθλήματος Γερμανίας, που θα διεξαχθεί στο Μόναχο και θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα (7/6).

Όπως ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Βερολίνου, Ιμάρ Οχέδα, ο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μακάι Μέισον και Τιμ Σνάιντερ, με τον πρώτο να παραμένει στις ΗΠΑ προσωπικούς λόγους και να μην επιστρέφει στη χώρα και τον Γερμανό φόργουορντ να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Από ‘κει και πέρα, ο GM των «άλμπατρος» μίλησε για την… Οδύσσεια του Ρόκας Γκιειντράιτις, ο οποίος ταξίδεψε 19 ώρες από τη Λιθουανία στη Γερμανία χρησιμοποιώντας πλοίο και αυτοκίνητο.

«Εκτός από τον Μακάι Μέισον, όλοι οι παίκτες είναι στο Βερολίνο. Ο Μακάι έμεινε στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το τουρνουά του Μονάχου. Επίσης, ο Τιμ Σνάιντερ δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Μετά τον τραυματισμό του, δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί», δήλωσε αρχικά ο Οχέδα στην ιστοσελίδα της Άλμπα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρόκας Γκιειντράιτις:

«Έμεινε στο Βερολίνο για αρκετό καιρό, λόγω της γέννησης του παιδιού του, αλλά μετά πήρε τη γυναίκα του και το μωρό του στη Λιθουανία. Τότε, δεν υπήρχαν πτήσεις. Γι’ αυτό, για να γυρίσει έκανε 19 ώρες ταξίδι, καθώς πήρε πλοίο και αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x