Έτοιμος για την τρίτη σερί του νίκη στην Α1 είναι ο Ηρακλής, όπως ανέφερε ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως το ματς στη Λάρισα θα είναι δύσκολο, καθώς η ομάδα της Θεσσαλίας είναι φορμαρισμένη.

Αναλυτικά το blog του Θοδωρή Ζάρα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Χαιρετώ τους φίλους του Μπάσκετ. Πηγαίνουμε στην Λάρισα με στόχο την 3η διαδοχική μας νίκη στην ΕΚΟ Basket League και ευελπιστούμε οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ να είναι και εκεί παρόντες, στηρίζοντας μας και γεμίζοντας μας με κίνητρο και αυτοπεποίθηση.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Ιβανώφειο τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά και στο Περιστέρι στην πρεμιέρα, ήταν φανταστική! Μακάρι να τους έχουμε δίπλα μας και στην Λάρισα και να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους με την εμφάνισή μας, αλλά και με το τελικό αποτέλεσμα.

Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα για το Κύπελλο, αλλά θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να συνεχιστεί έτσι η θετική εικόνα και η δική μας και γενικά των περισσοτέρων ομάδων μέχρι στιγμής της EKO Basket League, κάνοντας το πρωτάθλημα μας πολύ ανταγωνιστικό
».