Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του στη νίκη (75-57) του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ, έμεινε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος τόνισε πως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός στην Κύπρο ήταν μία κακή παρένθεση για τον «Γηραιό».

«Είναι σπουδαία η χαρά της νίκης, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο, αυτό είχαμε πει και το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες στο άμεσο μέλλον και θα τον έχουμε κοντά μας», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Για τις επιπτώσεις που θα έχει για κάθε ομάδα από το διάστημα της πολύμηνης αποχής: «Είναι σίγουρο ότι οι ομάδες θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα κι αυτό οφείλεται στην αποχή των οκτώ μηνών. Μην σας προκαλέσει εντύπωση αν δείτε ομάδες να παίζουν σαν ομάδες ΝΒΑ τη μία αγωνιστική και στην επόμενη με τις αναγνωρίζετε. Για μας, η Κύπρος και ο αποκλεισμός ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα. Φάνηκε από το πόσο πολύ θέλαμε το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τις βοήθειες που ήρθαν από τον πάγκο: «Υπάρχουν δύο στοιχεία που δείχνουν την αποφασιστικότητά μας. Η ομάδα πήρε 36 πόντους απ τον πάγκο κι αυτό το στοιχείο δείχνει τη θέληση των παικτών. Το δεύτερο είναι η άμυνά μας και το ότι δεχθήκαμε 57 πόντους, σχεδόν τριάντα λιγότερους σε σχέση με τον μέσο όρο τους. Κρατώ επίσης τα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ στα αρνητικά στοιχεία είναι οι πόντοι που δώσαμε στον ΠΑΟΚ μέσα από τα λάθη μας αλλά και τα κλεψίματα του αντιπάλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube