Ελλάδα

Ζιάγκος: «Σημαντική νίκη για εμάς»

Πανευτυχής με τη νίκη του Ηρακλή επί του Κολοσσού ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη (66-65) του Ηρακλή κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη σωματική και πνευματική κόπωση στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου:

«Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας, σε ένα πρωτάθλημα, που είναι ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο και σε συνθήκες μη κανονικότητας. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την αντίδραση του στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια ομάδα πολύ καλή, σεταρισμένη, με “σημάδι” στο παιχνίδι και που ερχόταν και με ενθουσιασμό από τη νίκη της στον προηγούμενο αγώνα της. Σε ένα πρωτάθλημα που είναι ρίσκο να μιλάμε για φαβορί και αουτσάιντερ στους περισσότερους αγώνες.

Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και στην επίθεση και στην άμυνα. Νομίζω ότι αυτό που χαρακτήρισε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η νευρικότητα και η αστοχία μας σε ελεύθερες καταστάσεις που δημιουργήσαμε. Με 27% στο τρίποντο πιστεύω ότι αποτυπώνεται αυτή η νευρικότητα και αυτή η αστοχία.

Υπάρχει κόπωση και πνευματική και σωματική, αυτές όμως είναι οι συνθήκες, έτσι έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και σε αυτές θα πρέπει να παίζουμε και αυτό κάνουμε. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, τους αξίζουν συγχαρητήρια πολλά και για τη νίκη και για τη συνολική προσπάθεια που κάνουν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x