Ελλάδα

Ζιάγκος: «Συνεχίζουμε και προβληματιζόμαστε…»

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα του Ρεθύμνου από τον Άρη, ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος, λέγοντας πως κόστισαν τα λάθη και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Τον έντονο προβληματισμό του εξέφρασε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα του Ρεθύμνου από τον Άρη, λέγοντας πως όσο περνούσε η ώρα χάλασε το μυαλό της ομάδας του και γι’ αυτό ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για τη νίκη. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε καλύτερο ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς, στις ελεύθερες βολές, παρόμοιο ποσοστό στα τρίποντα, σχεδόν διπλάσιο αριθμό ασίστ και παρ’ όλα αυτά χάθηκε το ματς από μία ομάδα που σκόραρε 76 πόντους με 9 μόλις ασίστ, που όμως ήταν πολύ καλύτερη σε δύο μικρές αλλά πολύ κρίσιμες παραμέτρους. Στα κλεψίματα που δώσαμε εύκολους πόντους και στα επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε θέσει ως κρίσιμη βασική προτεραιότητα όλη την εβδομάδα τη σωματική και πνευματική μας ανθεκτικότητα, απέναντι στη σκληρή και επιθετική άμυνα του Άρη που απλώνεται σε όλο το γήπεδο. Ξέραμε ότι ο Άρης παίρνει σκορ, ψυχολογία και ενέργεια από την άμυνα, την επιθετική χρησιμοποίηση των χεριών του, τα deflections και τα κλεψίματα.

Όσο ήμασταν προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και το μυαλό μας ήταν καθαρό βρίσκαμε λύσεις, που αποτυπώνεται στο σκορ του α’ ημιχρόνου. Όσο περνούσε η ώρα το μυαλό των γκαρντ, της ομάδας χάλασε. Δεν αντέξαμε σε αυτές τις συνθήκες παιχνιδιού και όταν το μυαλό της ομάδας περνάει από τα γκαρντ και αυτό είναι πειραγμένο επηρεάζεται το παιχνίδι όλης της ομάδας.

Θέλαμε πολύ να δώσουμε χαρά στον κόσμο και του οφείλουμε μία συγγνώμη. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε όσο και εκείνοι. Συνεχίζουμε και προβληματιζόμαστε ή προβληματιζόμαστε και συνεχίζουμε. Αλλάζει το νόημα ανάλογα με το ποια λέξη θα βάλεις πρώτη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x