Ο Νίκος Ζήσης τόνισε ξεκάθαρα πως η σεζόν θα είναι πετυχημένη για την ΑΕΚ μόνο αν κατακτήσει τίτλους ξεκινώντας κατά σειρά από το Σούπερ Καπ και το Final 8 του Basketball Champions League.

«Να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Είναι ευτυχής συγκυρία αυτό το Σούπερ Καπ από τη στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τις διοργανώσεις. Οι ομάδες δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στο τουρνουά και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για το Final 8. Όταν μπαίνεις στο παρκέ δίνεις το 100% για να το κερδίσεις. Εμείς σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και παρά τις αλλαγές που έκανε θέλουμε να είμαστε συνεπείς για να τον κερδίσουμε», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το τι θα συνιστά επιτυχία για την ΑΕΚ την προσεχή σεζόν, που ενδεχομένως να είναι και η τελευταία της καριέρας του, είπε: «Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους. Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν που έχουμε κατακτήσει τίτλους. Θα πρέπει να πάρουμε έναν-έναν τους στόχους. Με τη δουλειά που θα κάνουμε και ελπίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη χωρίς διακοπές, να δούμε τι θα κάνουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

Τέλος, για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τον ίδιο να διεκδικήσει τίτλους, ανέφερε: «Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από αυτό το κίνητρο, να κερδίζουμε τίτλους. Πόσω μάλλον μετά από τέτοια μεγάλη διακοπή. Ζήσαμε μια περίοδο καραντίνας αναγκασμένοι να μείνουμε σπίτι. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να συμμετάσχεις σε μεγάλους αγώνες και να κερδίσεις τίτλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.