Ευρώπη

Ζίζιτς: «Μίλησα με Βούιτσιτς και Σφαιρόπουλο για να επιλέξω τη Μακάμπι»

Ως την καλύτερη επιλογή, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΝΒΑ, θεωρεί ο Άντε Ζίζιτς, τη μετακίνησή του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε ο Άντε Ζίζιτς.

Ο Κροάτης σέντερ θεωρεί την «ομάδα του λαού» ως την καλύτερη επιλογή, μετά την απόφαση να μην συνεχίσει στο ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η συνομιλία που είχε με τον Νίκολα Βούιτσιτς και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Όταν αποφάσισα να μην συνεχίσω στο ΝΒΑ, δέχθηκα μερικές προτάσεις, αλλά η Μακάμπι ήταν εκείνη που την έκανε πρώτη. Ένιωσα ότι εκεί θα ήταν ένα καλό μέρος για μένα», δήλωσε αρχικά ο Άντε Ζίζιτς κατά την άφιξή του στο Ισραήλ, για να προσθέσει:

«Ο Νίκολα Βούιτσιτς είναι καλός μου φίλος. Μίλησα μαζί του και με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και αποφάσισα να επιλέξω τη Μακάμπι. Ο Βούιτσιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή του».

Επίσης, αναφέρθηκε στο σύνολο που «χτίζει» φέτος η Μακάμπι, αλλά και στον Σκότι Γουίλμπεκιν, τον οποίο είχε συμπαίκτη στην Νταρουσάφακα: «Έχουμε μία καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Final Four. Ο Σκότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στη Μακάμπι. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x