Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως ήταν εκπληκτική η συμπαράσταση των οπαδών που τους ακολούθησαν στη Γερμανία και στάθηκε στην αθλητικότητα της Μπάμπεργκ, έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις και ευχαρίστησε τους Γερμανούς για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ για τη νίκη. Θέλω να πω, πρώτα απ' όλα, ένα "ευχαριστώ" στους οπαδούς μας, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, για να μας στηρίξουν και να μας σπρώξουν προς τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα, με πολλή αθλητικότητα, με πολλές επαφές και σπρωξίματα...

Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δυστυχώς χάσαμε στο τέλος με μικρή διαφορά. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια σημεία του ματς που ήταν κρίσιμα για να πάρουμε κάποιο πλεονέκτημα και να κερδίσουμε τον αγώνα.
Πρέπει να συνεχίσουμε, ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς. Κάθε νίκη και κάθε βαθμός μετρούν, πρέπει να συνεχίσουμε... Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια και στον κόσμο, η ατμόσφαιρα εδώ στην "Brose Arena" ήταν, για μία ακόμη φορά, σπουδαία».

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες δήλωσε πως: «Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ. Παίξαμε σκληρά, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο αντίπαλος μας έκανε να το πληρώσουμε. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Εμείς βγήκαμε στο γήπεδο και παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube