Πόλο

Βήμα για τίτλο με καθολική υπεροχή για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Βουλιαγμένη με σκορ 11-4 στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Χωρίς να δώσει δικαιώματα για αμφισβήτηση ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Βουλιαγμένη με σκορ 11-4 στο Παπαστράτειο και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 πόλο γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες ήταν σαρωτικές από την αρχή του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, που διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

Ως το τέλος του πρώτου οκταλέπτου, το σύνολο του Χάρη Παυλίδη είχε προηγηθεί 5-1 (ο ΝΟΒ είχε μειώσει προσωρινά στο 3-1), ενώ η διαφορά ανέβηκε στο +5 ως το ημίχρονο (7-2) και στο +7 (9-2) στην τρίτη περίοδο. Η τέταρτη περίοδος ήταν πιο ισορροπημένη, ωστόσο η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να περιορίσει τη διαφορά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλές παίκτριες, μετρώντας οκτώ διαφορετικές σκόρερ.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (7/7) στο κολυμβητήριο του Λαιμού στις 19:00. Αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής, ενώ αν νικήσει η Βουλιαγμένη, θα στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς, που θα γίνει την Τετάρτη (7/7) στον Πειραιά.

Τα όκτάλεπτα: 5-1, 2-1 (7-2), 2-0 (9-2), 2-2, (11-4)
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μαρ. Πλευρίτου 2, Δούλη, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σιούτη, Κρίστμας 1.
Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτόπαπα 1, Τσιμάρα 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1. Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Λαβί, Μουστακαρία, Καϊφά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x