Πόλο

Βλαχόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού»

Τη μετακίνησή του από στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, μιλώντας στον ιστοσελίδα «apollowaterpolo.gr».

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος θα είναι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- παίκτης του Ολυμπιακού από την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «apollowaterpolo.gr».

Ο νεαρός περιφερειακός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Βουλιαγμένη, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους νταμπλούχους Ελλάδας όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα πόλο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

- Καταρχάς Άγγελε συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις της Εθνικής στην Τουρκία…
«Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των παιδιών της ομάδας, αν κι ακόμη έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, τον μικρό τελικό με την Ιταλία».

- Με το θέμα που δημιουργήθηκε, με την πιθανή αποχώρησή σου από τη Βουλιαγμένη, τι ακριβώς ισχύει;
«Το θέμα είναι απλό, μια κι είμαι ελεύθερος να πάω όπου επιθυμώ. Εγώ πήγα μέσω της δικαστικής οδού, έμεινα ελεύθερος με τον ΠΑΟΚ κι υπέγραψε αρχικά για 4 χρόνια στη Βουλιαγμένη. Μετά κάναμε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, που εκπνέουν τώρα, αν και δεν υπογράφηκε αυτό το συμβόλαιο… Εγώ μίλησα πρώτα, όπως όφειλα μια κι είναι η ομάδα που παίζω, με τη Βουλιαγμένη, δεν τα βρήκαμε και δέχτηκα μια πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό».

- Τι ακριβώς αναφέρει η πρόταση του Ολυμπιακού;
«Μου προτάθηκε τριετές συμβόλαιο, εγώ ενημέρωσα όπως όφειλα τη Βουλιαγμένη κι οι άνθρωποί της μου απάντησαν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μιλήσει μαζί τους κι όχι με μένα. Εγώ απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ορθό, από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου σε όποια ομάδα θέλω…».

Πηγή: apollowaterpolo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x