Πόλο

Βλαχόπουλος: «Διατηρήσαμε την παράδοση, η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες»

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος κράτησε χαμηλά τους τόνους μετά τον θρίαμβο της Εθνικής στο προολυμπιακό και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κορυφαίος του ημιτελικού της Ελλάδας με τη Ρωσία αναδείχτηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο περιφερειακός της Μπρέσια στις δηλώσεις του μετά το ματς μίλησε για την σπουδαία νίκη της Εθνικής και εξήγησε τι σημαίνει για όλους η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ δεν θέλησε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης.

«Ανταποκριθήκαμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι του προολυμπιακού τουρνουά. Παίξαμε καλή άμυνα, είχαμε ψυχή και πάθος και φτάσαμε στην πολυπόθητη πρόκριση. Είχαμε αυτοπεποίθηση και ήμασταν εξαιρετικά συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν από καθαρή ατυχία. Ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού από την αρχή έως το τέλος», ανέφερε για το σημερινό ματς και συνέχισε:

«Η πρόκριση στο Τόκιο σημαίνει πολλά για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτό το ομαδικό σπορ. Διατηρήσαμε την παράδοση που έχουν οικοδομήσει εδώ και δεκαετίες οι προηγούμενες γενιές των Ελλήνων πολιστών. Αρκετά παιδιά πλέον θα έρθουν στις πισίνες για να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο άθλημα το οποίο πρεσβεύουμε».

Ο 29χρονος περιφερειακός πρόσθεσε: «Αφιερώνουμε την πρόκριση στις οικογένειές μας, στους ομοσπονδιακούς προπονητές μας, στους προπονητές στους σωματείων μας και σε όλους εκείνους που μας έχουν στηρίξει. Θέλω να εκφράσω ένα ευχαριστώ και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος τα τελευταία οχτώ χρόνια που εγώ βρίσκομαι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι διαρκώς δίπλα μας», ενώ για τους στόχους που θέτουν ενόψει των Ολυμπιακών είπε:

«Δεν θέλω σήμερα, ημέρα γιορτής και ανείπωτης χαράς, να εκφραστώ για την τύχη της Εθνικής το καλοκαίρι στο Τόκιο. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τότε. Σίγουρα η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x