Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως δέχτηκαν πολλά και αστεία γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα και πως μετρά η νίκη, αφού οι παίκτες του φάνηκε πως επηρεάστηκαν από τις διακοπές των γιορτών. Στάθηκε στα καλά διαστήματα της ομάδας του και στις επιθετικές λύσεις και περιμένει πως θα είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τα δύο καθοριστικά ματς με τη Γιουγκ.

Αναλυτικά: «Σήμερα, ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά πρόσωπα. Ξεκίνησε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα γινόταν "περίπατος". Στα τρία λεπτά πετύχαμε τρία γκολ, μετά δεχτήκαμε δυο αστεία γκολ. Στο πρώτο μισό, δεχτήκαμε τα πέντε από τα επτά και στο τέλος είχαμε ξανά ένα "ξεπέταγμα" και διάστημα πολύ καλό.

Περίμενα ένα περίεργο παιχνίδι από την πλευρά μας, γιατί είδα και τα πρώτα δείγματα με τον Εθνικό το Σάββατο. Η περίοδος των εορτών μας αποσυντονίζει, όπως και άλλες ομάδες, αλλά σημαντικό είναι ότι σήμερα νικήσαμε. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ελέγξαμε την άμυνά μας πιο πολύ, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεχόμασταν γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση εύκολα. Στη συνέχεια, βρήκαμε τις λύσεις επιθετικά, τα 13 γκολ είναι πολλά, όπως και τα 5 που δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Για τα κολλητά παιχνίδια με τη Γιουγκ που ακολουθούν, σχολίασε: «Τα παιχνίδια με τη Γιουγκ που ακολουθούν θα κρίνουν και την προσπάθεια για την πρώτη θέση και την πρόκριση ίσως σε μεγάλο βαθμό. Η Γιουγκ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μαζί με εμάς και πιστεύω ότι θα γίνουν δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια, στα οποία δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Ελπίζω μέχρι τότε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Βέβαια, μεσολαβεί και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου, όπου και εκεί πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, αφού κρίνεται ένας τίτλος. Έχουμε όλοι στο μυαλό μας από την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε μετά τις γιορτές, ότι ο μήνας αυτός είναι "καυτός", έχει πολλούς αγώνες, σημαντικούς και δύσκολους κάθε 3-4 ημέρες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, "φρέσκοι" και σε καλή κατάσταση».