Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως η Γιουγκ σε κάθε αγώνα αγωνίζεται πάντα για τη νίκη και πως έπαιξαν προσεκτικά και όπως έπρεπε για να νικήσουν, ενώ θεωρεί πως έχει ακόμα δρόμο η διοργάνωση.

Αναλυτικά: «Οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια, με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων. Αυτό φάνηκε και σήμερα, αφού η Γιουγκ είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται και έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να το καταφέρει…

Εμείς ήμασταν σήμερα προσεκτικοί και τόσο καλοί όσο χρειαζόταν για να νικήσουμε. Αυτό που θέλαμε ήταν να νικήσουμε μπροστά στο φανταστικό κοινό μας, γιατί σήμερα ήταν γεμάτη η πισίνα και αυτό πάντα μας δίνει ώθηση.

Θέλαμε τη νίκη και να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή και κυρίως να μην έχουμε απώλεια μέσα στην έδρα μας. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το Champions League μέχρι τους τελικούς, όπου δεν περνάει από το μυαλό μας ότι δεν θα είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και στον δεύτερο γύρο των ομίλων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube