Πόλο

Βλάχος: «Ήμασταν εκτός αγώνα»

Δεν κατέβηκε ποτέ η Εθνική πόλο στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης να αγωνιστεί με την Κροατία, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις με δέκα γκολ παθητικό σε πρώτη και δεύτερη περίοδο, θεωρεί πως έχασαν δίκαια από μία πολύ καλύτερη ομάδα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ανετοιμότητα των διεθνών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και εστίασε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στον παίκτη παραπάνω.

Αναλυτικά: «Όταν δέχεσαι δέκα γκολ στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Τόσα γκολ είναι πολλά και για ένα ολόκληρο παιχνίδι, εμείς τα δεχτήκαμε σε μισό αγώνα. Στους τρεις προημιτελικούς που προηγήθηκαν, καμία ομάδα δεν αιφνιδιάστηκε, μόνο εμείς το πάθαμε. Χάσαμε δίκαια από μία πολύ καλύτερη ομάδα από μας.

Όπως εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε, δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε πνευματικά, ούτε σε κανένα τομέα για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Εγώ πίστευα ότι η ομάδα ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν έτσι».

Για τα πολύ άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Είναι κάτι που πάει να μας γίνει συνήθεια και πρέπει να την αποβάλλουμε. Δεν φταίει μόνο η καλή άμυνα του αντιπάλου, αλλά και ο τρόπος που τελειώνουμε τις φάσεις. Αυτό που θέλουμε πλέον είναι να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x