Πόλο

Βλάχος στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Η ομάδα εκπέμπει υγεία και έχει φιλοδοξίες»

Για το εξαιρετικό, νεανικό και επιτυχημένο σύνολο της Εθνικής πόλο ανδρών, μίλησε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», ο Θόδωρος Βλάχος.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας εν μέσω πανδημίας, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών εξασφάλισε την πρόκριση της για 16η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρη στην ποιότητα αλλά και την σκληρή δουλειά των διεθνών μας.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Θόδωρος Βλάχος, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη, «Μπαμ και Κάτω», σχολιάζοντας όλα τα θέματα που απασχόλησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ άλλον, χαρακτήρισε ως κακό ανέκδοτο την εδώ και χρόνια φημολογία για δημιουργία εθνικού κολυμβητηρίου, ενώ σχολίασε και το «υλικό» της ελληνικής ομάδας, αναφέροντας ότι: «Είμαστε μια ανανεωμένη ομάδα, αλλαγμένη πάνω από 50% σε σχέση με το 2016. Τα νέα παιδιά είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές το 2019 με τους Νέους, ενώ οι «παλιοί» με την εμπειρία τους μας δίνουν ποιότητα. Αυτό το σύνολο εκπέμπει υγεία και εγώ προσωπικά ως προπονητής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ο κύκλος αυτής της ομάδας ανοίγει τώρα, δεν θα πάνε αυτά τα παιδιά στο Τόκιο για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα, έχουν όνειρα και φιλοδοξίες».

Σχετικά με τις συνθήκες προετοιμασίας εν μέσω πανδημίας, είπε πως: «Δεν μπορεί να προετοιμαστεί μια ομάδα για την ολυμπιάδα με 13 άτομα. Χρειάζεται τουλάχιστον 20 αθλητές για να υπάρξει ανταγωνισμός, πρέπει να πέσουν κορμιά. Όποιος μπορεί και το πιστεύει είναι εδώ. Η μεγάλη μας ανησυχία ήταν μην βγει κάποιος θετικός στον ιό λίγο πριν το Ρότερνταμ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x