Βόλεϊ

«Βλέπουν» άνοδο του Παναθηναϊκού στη Α1 Οικονομίδου και Νούσια

Μαρία Οικονομίδου και Αποστολία Νούσια εξέφρασαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την πίστη τους ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών θα επιστρέψει… εκεί που αξίζει!

Η Μαρία Οικονομίδου και η Αποστολία Νούσια είναι δύο από τις «πράσινες» που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού να… επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Σε δηλώσεις τους στο www.panathinaikos1908.gr πριν το φιλικό τουρνουά στην Κύπρο εξέφρασαν την πίστη τους στην ομάδα για τη φετινή προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα η Μαρία Οικονομίδου ανέφερε: «Δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο δυνατό για να είμαστε σε ετοιμότητα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Στα φιλικά δείχνουμε μία καλή εικόνα , έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Στόχος είναι η άνοδος και στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλεύω με τις συμπαίκτριες μου, το τεχνικό τιμ, τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και τη διοίκηση».

Στο ίδιο μήκος και η Αποστολία Νούσια υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενη που η ομάδα βρίσκεται και πάλι σε επαγγελματική πρότυπα με τη νέα διοίκηση. Σταδιακά φτάνουμε σε καλό επίπεδο και δένουμε σαν ομάδα. Πέρασε δύσκολες στιγμές το τμήμα αλλά τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί για να το πάμε και πάλι εκεί που ανήκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x