Κολύμβηση

Βραβεία Κολύμβησης Λέανδρος: O.W.S. Grand Prix: Η γιορτή της θάλασσας

H κολύμβηση έχει τη δική της γιορτή και εκτός θαλάσσης.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η XTERRA Greece, αθλοθέτης του Open Water Swimming GRAND PRIX που διοργανώνεται από τους συλλόγους Λέανδρος και ΑΛΣ, διοργανώνει μια λαμπερή γιορτή για το ραγδαία αναπτυσσόμενο κίνημα των Κολυμβητών Ανοικτής Θαλάσσης, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, και ώρα 18:00, στο diaplous Training Experience Concept – Ford T.C. (Λεωφ. Σπατών 44, Γέρακας).

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης αφού 3098. O.W.S. κολυμβητές άνδρες και γυναίκες από 7 ως 82 ετών, με ή χωρίς στολή, όργωσαν τις Ελληνικές λίμνες και θάλασσες σε 60 αγώνες – events.

Τώρα ήρθε η ώρα της επιβράβευσης τόσο των elite, όσο και των πρωτευσάντων στα -ανά πενταετία- AGE GROUPS, βάση του διεθνώς αναγνωρισμένου τρόπου βαθμολόγησης, που εφαρμόζει και παρουσιάζει ο κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, εμπνευστής του Grand Prix Open Water Swimming και πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΛΕΑΝΔΡΟΣ»:

«Βιώνουμε το Παγκόσμιο φαινόμενο της μαγείας της ραγδαίας ανάπτυξης του Open Water Swimming. Στην Ελλάδα δεν είναι απλά ανάπτυξη. Είναι εκτόξευση. Σαν παλιός στον χώρο συντονίζω για 6η χρονιά την λεπτομερή καταγραφή της κάθε προσπάθειας Όλων . Δηλαδή πχ το 2018 καταγράψαμε και βαθμοθετήσαμε τις επιδόσεις όλων των 3.098 μαραθωνοκολυμβητών στους 60 αγώνες του Grand Prix O.W.S. σε όλη την Ελλάδα. Έτσι σήμερα έχουμε την χαρά να βραβεύουμε την ELITE. Χαμογελάμε, κολυμπάμε και το γιορτάζουμε.»

Στη τελετή βράβευσης που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και όλα δείχνουν πως θα γίνει θεσμός, θα συναντηθούν κορυφαίοι αθλητές και ερασιτέχνες κολυμβητές οι οποίοι μέσα από έναν υγιή και ανιδιοτελή αθλητικό ανταγωνισμό, απολαμβάνουν το μαγευτικό υγρό στοιχείο της χώρας μας.

O επικεφαλής της ομάδος TRIMORE Multisports TOUR και XTERRA Race Director, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, ως αθλοθέτης της εκδήλωσης δήλωσε: «Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε στο χώρο μας και να βραβεύουμε σε συνεργασία με τον ΛΕΑΝΔΡΟ και τον φίλο – εμπνευστή μου Γιάννη Κωτσιόπουλο, τους κολυμβητές που διακρίθηκαν σε έναν θεσμό ιδιαίτερο και εμπνευσμένο. Ονειρευόμαστε, η κολύμβηση που τόσο αγαπάμε, να μας ενώνει τόσο στις θάλασσες όσο και στη στεριά, οι κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο και όμορφες διοργανώσεις να αναδεικνύουν την Ελληνική ομορφιά στα σημεία που επιλέγεται να πραγματοποιούνται.».

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Arena και θα την παρουσιάσει η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου. Στο party που θα ακολουθήσει τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο DjPappas και την δροσερή νότα θα προσφέρουν τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά ΒΙκος και η Μπύρα Νήσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x