Πόλο

Δεν άντεξε η Εθνική πόλο γυναικών και έμεινε εκτός τετράδας

Μια κακή Εθνική πόλο γυναικών έχασε 9-12 από την Ισπανία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και έμεινε εκτός της τετράδας της διοργάνωσης.

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 9-12 από την Ισπανία για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών της Βουδαπέστης και έμεινε εκτός τετράδας και μιας διάκρισης στη διοργάνωση της ουγγρικής πρωτεύουσας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είχε λύσεις στην επίθεση και έπαιξε κακή άμυνα στη φουνταριστό, έμεινε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει την ανατροπή.

Η Ελλάδα έδειξε σημάδια αντίδρασης στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 και το έκανε 3-2 με τρία γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου. Το ματς στη συνέχεια έγινε ντέρμπι, με την Εθνική να ισοφαρίζει σε 6-6 με τη Μυριοκεφαλιτάκη στο 20’.

Εκεί, τρία σερί γκολ για την Ισπανία στην παίκτρια παραπάνω έφεραν τις Ιβήρισσες στο 6-9 στο 24΄. Το σερί των Ισπανίδων συνεχίστηκε και στο τέταρτο οκτάλεπτο και φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, η Εθνική θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του ζευγαριού Ολλανδία - Γαλλία για τις θέσεις 5-8.


Οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 1-3, 3-3

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 4, Αβραμίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κότσια, Νίνου 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη, Σταματοπούλου

Ισπανία (Όκα): Έστερ Ράμος, Μπακ Πασκουάλ, Εσπάρ Α. 2, Ορτίθ 4, Ταράγο, Γκονσάλεθ 1, Εσπάρ Κ 1. Πένια, Φόρκα 1, Κρέσπι, Γκαρσία Γοδόι 2, Λέιτον 1, Σάντσεθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x