Πόλο

Δεν άντεξε η Εθνική πόλο

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία ήταν «βουνό» γα την Εθνική πόλο ανδρών, που έχασε 6-10 από τη «σετεμπέλο» στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Εθνική πόλο ανδρών έχασε 6-10 από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και ξεκίνησε με το «αριστερό» την προσπάθεια της στην ουγγρική πρωτεύουσα, ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια την Πέμπτη κόντρα στην αδύναμη Γεωργία.

Ο Ιταλοί δεν ήταν καλύτεροι στον παίκτη παραπάνω με 4/10, αλλά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές βρήκαν σκορ και από την περιφέρεια και στην κόντρα.

Η Ελλάδα μπήκε με αμυντικό προσανατολισμό στο πρώτο οκτάλεπτο και οι Ιταλοί σκόραραν πρώτοι με τον Λουόνγκο στον παίκτη παραπάνω, στο ίδιο διάστημα που η Εθνική είχε 0/2 στις πρώτες της προσπάθειες με επιθετικό πλεονέκτημα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γούνα στον παίκτη παραπάνω, τη στιγμή που η άμυνα και ο Ζερδεβάς βρισκόταν σε καλή μέρα. Ο Αργυρόπουλος στον παίκτη παραπάνω έκανε το 2-1 για την Εθνική, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.

Οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 2-2 με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου στον παίκτη παραπάνω. Ο Καπότσης από την περιφέρεια έκανε το 3-2, αλλά οι Μποντέγας και Φιλιόλι έφεραν το 3-4 στο 14’. Η Εθνική ισοφάρισε σε 4-4 με τον Φουντούλη στον παίκτη παραπάνω στην ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου.

Οι Ιταλοί μπήκαν «φουριόζοι» στο τρίτο οκτάλεπτο και με τους Ντι Φούλβιο, Φιλιόλι και Λουόνγκο έφτασαν στο 7-4. Η Εθνική με γκολ του Μουρίκη μείωσε σε 7-5 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Ο Ετσενίκε έφερε το 8-5 στην Ιταλία στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Ο Γενηδουνιάς μείωσε σε 8-6, όμως οι Ετσενίκε και Ρεντσούτο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.


Οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 3-1, 3-1

Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Λουόνγκο 2, Φιλιόλι 2, Φοντέλι, Βελότο, Ρεντσούτο 1, Ετσενίκε 2, Φιγκάρι, Μποντέγκας 1, Αϊκάρντι, Ντόλτσε 1, Νικόσια

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x