Euro 2016

Δεν άντεξε η Κύπρος

Δεν τα κατάφερε στο φιλικό κόντρα στην Κροατία η Κύπρος, αφού έχασε 0-2 από την αντίπαλό της στην Κούλα, ενόψει της έναρξης των προκριματικών του EURO 2016.

Η Κροατία νίκησε 2-0 την Κύπρο σε φιλικό ματς προετοιμασίας στην Κούλα και έδειξε πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τα προκριματικά του ΕURO 2016, που ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή, με τους δύο τεχνικούς, Πάμπο Χριστοδούλου και Νίκο Κόβατς, να χρησιμοποιούν αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάντζουκιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού άνοιξε το σκορ στο 18’, ύστερα από ασίστ του Κράματιτς, για να κάνει το 2-0 στο 58΄.


Κύπρος (Π. Χριστοδούλου): Γιωργαλλίδης (46' Κίσσας), Μέρτακκας (46' Χ. Κυριάκου), Σιέλης, Αγγελή, Η. Χαραλάμπους, Αρέστη (50' Νικολάου), Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης (60' Μακρίδης), Ν. Αλεξάνδρου (69' Αλωνεύτης), Εφραίμ (53' Χριστοφή), Μακρής

Στον πάγκο: Γιώργος Κολοκούδιας, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Γιώργος Λοΐζου, Βίνσεντ Λαμπάν, Ντόσσα Τζούνιορ

Κροατία (Ν. Κόβατς): Σούμπασιτς, Τσόρλουκα (69' Βίντα), Λόβρεν, Χαλίλοβιτς (69' Όλιτς), Μόντριτς (60' Τσοπ), Σρνα, Μπρόζοβιτς, Στρίνιτς, Μάντζουκιτς (60' Πάσαλιτς), Κόβατσιτς (78' Πιάτσα), Κράμαριτς


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x