Χάντμπολ

Δεν άντεξε στη Σερβία ο ΠΑΟΚ

Η «προίκα» των δύο γκολ δεν ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε 19-26 από τη ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα στη Σερβία και έμεινε εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 19-26 από τη ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα στη Σερβία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF χάντμπολ γυναικών και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το +2 από την πρώτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, μένοντας εκτός των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνίστριες τις Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου και Νίκολιτς, κατάφερε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους να επιβάλλει το ρυθμό του και να προηγηθεί 6-7 στο 20'. όμως οι Σέρβες έφτασαν στο 13-11 στο ημίχρονο. ΄

Οι αθλήτριες της Γιαγκόντινα μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασαν στο +5. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να μειώσουν, όμως έφτασαν στο +4 στο 50’. Εκεί, ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από λύσεις και η σερβική ομάδα έφτασε στην τελική επικράτηση.


Τα γκολ του ΠΑΟΚ: Χατζηπαρασίδου 6, Γκάτζιου 4, Νίκολιτς 3, Φερφόλια 3, Ζυγούρα 2, Νούσια 1

Για τις γηπεδούχες, ξεχώρισε η Τάταρ με 10 γκολ, με τις Αγκμπάμπα και Γκλίσοβιτς να ακολουθούν με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα.


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Δημήτρης Πελετίδης, τόνισε πως: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο έπρεπε. Στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να πάμε το παιχνίδι παραπέρα και να πάρουμε προβάδισμα, αλλά κάναμε λάθη και βάλαμε στο παιχνίδι την Γιαγκόντινα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πήγαμε καλά αμυντικά, σε αντίθεση με το επιθετικό κομμάτι, που δεν τρέξαμε για να βρούμε εύκολα γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, όπως και η πρόκριση της σερβικής ομάδας. Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες μου για την πορεία τους. Παίξαμε παιχνίδια που δεν θα τα δώσουμε στις εγχώριες διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x