Χάντμπολ

Δημητρούλιας: «Δίκαια πρωταθλητές, μπορούσαμε νταμπλ και τελικό Challenge Cup»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ είχε ανάμεικτα συναισθήματα για την οριστική διακοπή της σεζόν.

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια στο χάντμπολ μετά από απόφαση της ομοσπονδίας, κάτι που προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στον προπονητή της, Δημήτρη Δημητρούλια.

«Υπάρχει ικανοποίηση για την κατάκτηση του πιο σημαντικού τίτλου, όμως δεν μπορώ να κρύψω τον προβληματισμό μου για την ακύρωση του θεσμού του Κυπέλλου. Ήταν ένας θεσμός που μας έβρισκε απόλυτο φαβορί για την κατάκτησή του. Για όλους μας υπάρχει και μια απογοήτευση που δεν καταφέραμε να παίξουμε στα μεγάλα παιχνίδια, δηλαδή τους τελικούς πρωταθλήματος, τον τελικό Κυπέλλου και-γιατί όχι;-τον τελικό του Challenge Cup που θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει. Όμως συγκυρίες όπως αυτή της πανδημίας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και να βγαίνουμε σοφότεροι κι όχι θυμωμένοι», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ».

Όσο για το μέλλον του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την παραμονή του. «Με τον Δημήτρη Παπασταμάτη έχουμε συζητήσει πολύ για το μέλλον αυτής της ομάδας και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά επίπεδα. Εκτιμώ ότι η επισημοποίηση της συνεργασίας μας είναι κάτι που θα προκύψει σύντομα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x