Χάντμπολ

Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το Διομήδης Άργους-ΑΣΕ Δούκας

Μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το Διομήδης Άργους-ΑΣΕ Δούκας αναβάλλεται λόγω του covid-19.

Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες της Handball Premier περίμεναν τέσσερις μήνες για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημά (27-28/2) τους, ο κορωνοϊός «χτύπησε» την πόρτα του ΑΣΕ Δούκα με πέντε κρούσματα και έτσι η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον Διομήδη στο Άργος, αναβέλλεται.

Υπενθυμίζουμε πως πριν χθες, η ΟΧΕ είχε αναβάλλει επίσης το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μετά από αίτημα των «ερυθρόλευκων», αφού το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν θετικά κρούσματα στο γήπεδο, «Μελίνα Μερκούρη», από τα αθλητικά τμήματα των βόλεϊ ανδρών και γυναικών των Πειραιωτών που χρησιμοποιούν επίσης το γήπεδο για τις δικές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα για την 8η αγωνιστική Handball Premier, μετά από ενημέρωση του ΑΣΕ Δούκα για πέντε θετικά δείγματα Cοvid-19 που αφορούν αθλητές της ομάδας.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί προβλέπεται αναλυτικά στο επικαιροποιημένο αγωνιστικό πρωτόκολλο της ΟΧΕ, το οποίο έχει εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x