Πόλο

«Έδεσε» τον Μοσκόφ ο Απόλλων!

Τον πρώτο σκόρερ της Α1 πόλο ανδρών τις δύο τελευταίες σεζόν, Νικολά Μοσκόφ, θα διατηρήσει στις τάξεις του ο Απόλλων Σμύρνης!

Τον πρώτο σκόρερ της Α1 πόλο ανδρών τις δύο τελευταίες σεζόν και έναν εκ των κορυφαίων παικτών της κατηγορίας θα διατηρήσει και τη νέα χρονιά στις τάξεις του ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο λόγος για τον Νικολά Μοσκόφ, το συμβόλαιο του οποίου ανανεώθηκε για ακόμη μία σεζόν με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους μετά την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο APOLLON SMYRNIS Water Polo βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΣΚΩΦ ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Με δεδομένη την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Nikola, οι υπεύθυνοι του τμήματος υδατοσφαίρισης, ο προπονητής και ο χορηγός της ομάδας μας κος Σταμάτης Βελλής, έκριναν απαραίτητη την παραμονή του αθλητή στην ομάδα μας και την περίοδο 2019-20.
Nikola Moskov, σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και μακροημέρευση στην ομάδα μας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x