Χάντμπολ

Έκπληξη με Καμποΐμ η Βέροια

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε την Τετάρτη η Βέροια 2017, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Μπρούνα Καμποΐμ.

Μεγάλη κίνηση από την ομάδα της Βέροιας 2017. Οι Ημαθιώτισσες ανακοίνωσαν την απόκτηση της Μπρούνα Καμποΐμ, της δύο φορές νταμπλούχου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ Βραζιλιάνας τερματοφύλακα, για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας και οι δηλώσεις της αθλήτριας:

«Νέα μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας.

Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη Βραζιλιάνα τερματοφύλακα BRUNA CAMBOIM, που μέχρι πριν λίγο καιρό φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η Βραζιλιάνα αθλήτρια τη φετινή περίοδο ήταν η MVP του Κυπέλλου και η καλύτερη τερματοφύλακας τη σεζόν 2018-2019, ενώ φέτος θα βρίσκεται στο ρόστερ της "βασίλισσας του Βορρά", δίνοντας ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια της. Ευχόμαστε στη δίκη μας BRUNA υγεία και να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους με την ομάδα μας.

Δήλωση BRUNA CAMBOIM: «Η μεταγραφή μου στη Βεροια 2017 με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που με επέλεξαν να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

……………………VAMOS VERIARA………………….

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x