Πόλο

Εκτός Ευρωλίγκας η Βουλιαγμένη

Δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπονς Λιγκ πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη, αφού έχασε ξανά από την Ορβοσι, αυτήν τη φορά με 6-7 στον Λαιμό.

Η Βουλιαγμένη έχασε 6-7 από την Ορβοσι στον Λαιμό στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και έμεινε εκτός της κορυφαίος τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το 3-11 της πρώτης αναμέτρησης στην Ουγγαρία, όμως τώρα θα «μετακομίσει» στο Euro Cup, παραμένοντας στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Η Βουλιαγμένη κράτησε για κάποια λεπτά τους Ούγγρους στο «μηδέν», αλλά στη συνέχεια εκείνοι βρήκαν τις λύσεις και προηγήθηκαν με 4-1. Οι παίκτες του Χρβόγιε Κόλιανιν μείωσαν στο γκολ, αλλά οι Μαγυάροι έφτασαν στο +3 δύο φορές στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΝΟΒ βελτίωσε την άμυνά του, είχε αρκετές καλές επεμβάσεις του Τζωρτζάτου και, με γκολ των Γκιουβέτση και Καλογερόπουλου, μείωσε απλά στο τελικό σκορ.


Οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 2-3, 2-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης Χ., Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν., Δήμου Π., Βούκσεβιτς, Ανδρεάδης

ΟΡΒΟΣΙ: Μίτροβιτς Μπ., Μπργκούλιαν Ντρ. 2, Μάνχερτζ 2, Ραντέλοβιτς 1, Σάλαμον, Πρλαΐνοβιτς 2, Σέμαν, Κόβατς, Έρντελι, Ούμποβιτς, Μπούντσου, Ουκρόπινα, Λέβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x