Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας για ένατη συνεχή χρονιά διοργανώνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, τον δημοφιλή αγώνα σε δημόσιο δρόμο «Κallithea Run», με σύνθημα «Τρέχοντας στην Καλλιθέα».

Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε αθλητές και σε όλους τους φίλους του δρομικού κινήματος και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το «Kallithea Run» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία, μιας και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 5.500!!! Αθλητές, δρομείς, γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών συμμετέχουν στις διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km, αλλά και τη σκυταλοδρομία 4x2,5km και 2x2,5km. Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, AIMS International και την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού, IAAF.

Οι διεθνείς συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από δώδεκα και πλέον χώρες στο Kallithea Run, αλλά και ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών, καθιστούν τον αγώνα αυτό έναν διεθνή προορισμό, που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Καλλιθέας.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Kallithea Run ως φορέας κοινωνικής αλληλεγγύης θα διαθέσει και φέτος μέρος των εσόδων του Αγώνα για την ενίσχυση φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών.

Σας περιμένουμε όλες και όλους και αυτήμ τη χρονιά να τρέξουμε μαζί και να διασκεδάσουμε στην Καλλιθέα!!!

*Οι εγγραφές για τον Κοινωνικό και Μαθητικό Αγώνα των 2,5 km (δωρεάν συμμετοχή) θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 4 Απριλίου και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube