Ελλάδα

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς

Χωρίς τον Μπέγκιτς που έχει ενοχλήσεις στον αυχένα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Πυλαία. Εκτός και οι Παπαπέτρου, Χριστοδούλου, Αγραβάνης.

Με τέσσερις απόντες συν τον Πέτγουεϊ που δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (16/2, 19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν μπήκε στο αεροπλάνο που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη για προληπτικούς λόγους, αφού πονάει ακόμα στον αυχένα, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.

Τη θέση του Σλοβένου σέντερ θα πάρει ο Βασίλης Καββαδάς. Εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι επίσης ο Παπαπέτρου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείες ενός τραυματισμού στον ώμο και τη Δευτέρα θα αρχίσει προπονήσεις, όπως και οι Χριστοδούλου, Αγραβάνης για λόγους τακτικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x