Βόλεϊ

Επέστρεψε στον Φοίνικα ο Ηλίας

Ξανά στον Φοίνικα Σύρου θα αγωνιστεί από τη νέα σεζόν ο Θεοδόσης Ηλίας.

Στον Φοίνικα Σύρου θα αγωνιστεί ξανά από τη νέα σεζόν ο Θεοδόσης Ηλίας. Οι «πειρατές» ανακοίνωσαν την απόκτηση-επιστροφή του 25χρονου πασαδορου για τον επόμενο χρόνο.

Ο Ηλίας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στον νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία Φίλιππο Βέροιας στην Α2.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θεοδόση Ηλία.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 20/5/1995 ο Θεοδόσης Ηλίας αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1.90μ.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τον Αίαντα Ευόσμου, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι το 2011.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης (2011-2015) και μετέπειτα έγινε «νησιώτης» για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου (2015-2016).

Μετά από μια χρονιά επέστρεψε στην πόλη του, για χάρη του "Γηραιού" (2016-2017) και η επόμενη σεζόν θα τον βρει ξανά στον Φοίνικα Σύρου (2017- 18).

Την περίοδο 2018-19, αγωνίστηκε στη Ροδίων Άθλησις, "κυνηγώντας" το όνειρο της ανόδου στη Volley League.

Την περυσινή σεζόν, αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας, με τον Έλληνα πασαδόρο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής επιτυχημένης προσπάθειας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ομάδας στη Volley League.

Πέρα από τον τίτλο του φιναλίστ πρωταθλήματος το 2016 με τον Φοίνικα (στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ), ο Θεοδόσης Ηλίας έχει ακόμη στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους με τις μικρές ομάδες του Ηρακλή, ενώ έχει αναδειχθεί και τρεις φορές κορυφαίος πασαδόρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων-Παίδων.

Η διοίκηση του Α.Ο Φοίνικα Σύρου Onex τον καλωσορίζει και του εύχεται να συνεχίσει τις πετυχημένες πορείες με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x