Κολύμβηση

Ξανά στον ΝΟΧ η Ντουντουνάκη

Μετά τη θητεία της στον ΠΑΟΚ, η Άννα Ντουντουνάκη επέστρεψε στον ΝΟΧ.

Ξανά κολυμβήτρια του ΝΟ Χανίων είναι από την Πέμπτη η Άννα Ντουντουνάκη. Η σούπερ σταρ της ελληνικής κολύμβησης ανακοινώθηκε επίσημα από τον κρητικό σύλλογο, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ, ύστερα από τρία χρόνια, και επιστρέφοντας στο σύλλογο που ξεκίνησε τις διακρίσεις στην καριέρα της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την επιστροφή της πρωταθλήτριας κολύμβησης, Άννας Ντουντουνάκη, στο σύλλογο στον οποίο "ξεδίπλωσε" το ταλέντο της και κατέγραψε τις πρώτες της επιτυχίες!

Η επιστροφή για την Ντουντουνάκη στον Ναυτικό Όμιλο είναι γεγονός, επιστρέφοντας μετά από επτά χρόνια, μιας και το 2013, λόγω σπουδών έφυγε από την Κρήτη. Η Άννα επιστρέφει σε ηλικία πια 25 ετών, έχοντας καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες αθλήτριες κολύμβησης στην Ελλάδα και γενικότερα σε όλον τον κόσμο!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο θα είναι και πάλι παρούσα, καθώς έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τα σχετικά όρια. Αυτή θα είναι κιόλας η δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από αυτές στο Ρίο το 2016.

Για τον Ναυτικό Όμιλο αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός ότι η Άννα επιστρέφει και πάλι εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα της και πραγματοποίησε τα πρώτα της βήματα. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα των πρωταθλητών στο τμήμα κολύμβησης -αν μη τι άλλο- μεγαλώνει!

Ένα μικρό δείγμα για το τι έχει καταφέρει η Άννα όλα αυτά τα χρόνια ως αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων, του ΑΝΟ Αργυρούπολης και του ΠΑΟΚ είναι τα εξής:

• Παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 (17η θέση)
• Τρίτη θέση στα 100μ. πεταλούδα πανευρωπαϊκό 25άρας 2019 (Γλασκώβη)
• Πέμπτη θέση στα 100μ. πεταλούδα πανευρωπαϊκό 50άρας 2018 (Γλασκώβη)
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 26.22
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 57.77
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα με 25.51
• Κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα με 56.44
• Τρεις συμμετοχές σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών
• Δύο συμμετοχές σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών

Άννα, καλώς ήρθες ξανά στον Ναυτικό Όμιλο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x