Χάντμπολ

Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ έκανε πάρτι στην Νεάπολη απέναντι στον ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 32-23.

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση, η ΑΕΚ πήρε πανάξια πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την νίκη της επί του ΠΑΟΚ με 32-23 στην Θεσσαλονίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, συνέχισαν με «φόρα» από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον, βάση αποτελεσμάτων, δείχνουν στην καλύτερη κατάσταση τους τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη φορά, ο ΠΑΟΚ φανέρωσε για ακόμη φορά τις πολλές αδυναμίες που έχει την φετινή χρονιά, (με δεδομένο τους τραυματισμούς των Τσεσμεσίδη, Κεσίδη, Ιωαννίδη και Πετρίδη) θα χρειαστεί να βελτιωθεί αρκετά και να προχωρήσει σε ποιοτικές προσθήκες εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Μοναδικό «μελανό» σημείο σε μια γενικότερα ήρεμη αναμέτρηση αποτέλεσε ο τραυματισμός του Μαλίκ Χόγκας στον αστράγαλο, με τον παίκτη της ΑΕΚ να δέχεται της πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα.

Πλέον μετά και την πρόκριση της 'Ενωσης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πυλαία και Διομήδης Άργους είναι οι τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του θεσμού.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Παλάσκας με 8 γκολ, ενώ από την πλευρά της ομάδας του Δημητρούλια ξεχώρισε ο Φλορίντο με 5 τέρματα.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 2-5, 3-6, 5-12, 7-16, 9-19 (ημιχρ.), 11-23, 12-25, 16-27, 17-29, 20-31, 23-32.

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης Α.): Κωστακίδης Π. 3, Παλάσκας 8, Μπαλτατζής 1, Παπαβασίλης 2, Κοκώνης, Εμμανουήλ, Γιαννακίδης Ι., Γιαννακίδης Κ. Τσαναξίδης 3, Ελευθεριάδης, Κωστακίδης Α. 1, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος, Κριούτσκοβ, Τσέγιοβιτς 4

ΑΕΚ (Δημητρούλιας Δ.): Αραμπατζής 2, Δομπρής 2, Μωραΐτης 3, Γεωργιάδης, Χόγκας 2, Ζαμπούνης 1, Νικολαΐδης 1, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 3, Πλάθα 2, Φλορίντο 5, Παπαδιονυσίου 3, Καφφάτος, Μπουνέτα 3, Γιόσμου 3, Κεδέρης 2

Διαιτητές: Πατιός - Τσιάνας, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 3/5 - 4/4

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x