Επικαιρότητα

Πάτρα: Διασωληνωμένος ο 6χρονος – Σταθερή η κατάστασή του

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύεται ο 6χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ παρακολουθούσε αγώνα επίδειξης καρτ στο κέντρο της πόλης.

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύεται ο 6χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ παρακολουθούσε αγώνα επίδειξης καρτ στο κέντρο της πόλης.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο patrastimes.gr.

Κατά το ίδιο μέσο, η σημερινή ημέρα θεωρείται σημαντική σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο αποσωλήνωσης του, ενώ σημαντικό θεωρείται επίσης το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο.



Μιλώντας στον ιστότοπο thebest.gr, το βράδυ της Κυριακής, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης σημείωσε ότι «τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα» και πρόσθεσε ότι «το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο».

«Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» συμπλήρωσε.

Πατέρας 6χρονου: Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα
Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο πατέρας του 6χρονου ανέφερε πως το παιδί βρισκόταν πίσω από τα κιγκλιδώματα, με το καρτ να χτυπά στα προστατευτικά ζέρσεϊ και στα κάγκελα με μεγάλη δύναμη.

«Σχεδόν πέταξε. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα» επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι η αξονική/ μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα.

Συλλήψεις
Υπενθυμίζεται ότι μετά τον τραυματισμό του 6χρονου συνελήφθησαν πέντε άτομα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής των αγώνων, ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι ο οδηγός.

Οι συλληφθέντες αναμένεται σήμερα το πρωί να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x