Πόλο

«Έπνιξε» την Σπαντάου και διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 13-8 της Σπαντάου στο «Παπαστράτειο» για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή του Α' ομίλου με 15 βαθμούς.

Χάρη σε ένα επιθετικό ξέσπασμα μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου οκταλέπτου, ο Ολυμπιακός «έκανε την δουλειά του» νικώντας την Σπαντάου με 13-8 στον Πειραιά για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League.

Με αυτή την νίκη οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 5 στα 5 στην φετινή διοργάνωση, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στην κορυφή του Α’ ομίλου με 15 βαθμούς, την ώρα που οι Γερμανοί παραμένουν χωρίς τρίποντο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με το πόδι «πατημένο στο γκάζι» και να προηγούνται με 0-2 πριν το πρώτο δίλεπτο με τα γκολ των Ντέντοβιτς και Τζουενγκλίνγκ. Ευτυχώς για τον Θόδωρα Βλάχο, οι παίκτες του αντέδρασαν παρά το αρχικό σοκ και με ένα μικρό σερί 4 τερμάτων των Γενηδουνιά, Αργυρόπουλου και Τζόκοβιτς δις, πέρασαν μπροστά (4-2).

Οι Γερμανοί «πήραν» και πάλι μπροστά, με τους Τσουκ και Νέγκρεαν(2) να ισοφαρίζουν σε 5-5, αφού ο Μίτροβις νωρίτερα είχε σκοράρει με πέναλτι για τον Ολυμπιακό.

Ένα επιθετικό κρεσέντο από τους Τζόκοβιτς, Γούνα(2), Αργυρόπουλο και Μίτροβιτς, έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους πειραιώτες με 10-5 το οποίο όσο και αν προσπάθησε το σύνολο του Πέταρ Κοβάσεβιτς, δεν μπόρεσε να ανατραπεί, με το τελικό σκορ 13-8 να αντικατοπτρίζει απόλυτα το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 2-1, 3-2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 3, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 3, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Σπαντάου (Κοβάσεβιτς): Μπάκσα, Κχόλοντ, Γκιελέν 2, Τσουκ 1, Νεγκρεάν 2, Γιουένγκλιν, Στρελέζκιτς, Ντέντοβιτς 3, Οστμάν, Τσίρου, Ρέστοβιτς, Τομ.

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x