Κολύμβηση

Έρχεται ο 16ος αυθεντικός Διάπλους του Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Πιστός στο ραντεβού του με τους λάτρεις της κολύμβησης και για 16η συνεχή χρονιά, ο ΝΟΒ διοργανώνει το μοναδικό αυθεντικό Χειμερινό Διάπλου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο μαγικό όρμο της Βουλιαγμένης.

Έρχεται ο αυθεντικός Διάπλους του Ν.Ο.Βουλιαγμένης!

Πιστός στο ραντεβού του με τους λάτρεις της κολύμβησης και για 16η συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει το μοναδικό αυθεντικό Χειμερινό Διάπλου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο μαγικό όρμο της Βουλιαγμένης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – σύμφωνα με το καταστατικό του – έχει ως βασικό στόχο του τη διάδοση του αθλητισμού στο υγρό στοιχείο. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει αυτή την ανοιχτή γιορτή για την απόλαυση της χειμερινής κολύμβησης, με κορυφαίο έπαθλο την εμπειρία της συμμετοχής. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του Ομίλου, ώστε να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό του υγρού στίβου.

Για τον Όμιλο, δεν έχει καμία σημασία εάν είσαι αθλητής ή ερασιτέχνης κολυμβητής: σημασία έχει να δηλώσεις το παρόν στην ιστορική διοργάνωση του Χειμερινού Διάπλου της Βουλιαγμένης και να γίνεις ένα με το μοναδικό κολυμβητικό γεγονός που έχει τόσο βαθιά ιστορία.

Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Όμιλο, αφού θα τιμήσει τη μνήμη μίας εκ των εμπνευστών του: της Λίλας Κολοκοτρώνη. Λάτρης της κολύμβησης όλο το χρόνο, ενθουσιώδης με την επαφή με τη φύση και ιδιαίτερα τη θάλασσα, η ψυχή της ομάδας των χειμερινών κολυμβητών του Ομίλου, η Λίλα έδινε πρώτη από όλους το παρών, συμμετέχοντας ενεργά στην οργάνωση του Χειμερινού Διάπλου.

Τέλος, για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι ιδιαίτερα σημαντικό η διοργάνωση να διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια. Έμπειροι ναυαγοσώστες της Lifeguard Hellas θα επιβαίνουν σε σκάφη και SUP για την ασφάλεια των κολυμβητών, ενώ ξεκάθαρα οριοθετημένες διαδρομές με σημαδούρες θα βρίσκονται στην «πίστα» καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

Πληροφορίες για τον αγώνα στο www.nov.gr , ενώ για εγγραφές μπείτε στο https://entries.esportevents.gr/index.php/forma-symmetoxon/diaplous-nov-vouliagmenis.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x