Τένις

Την «κοπάνησε» από την καραντίνα και κινδυνεύει ο Κουέρι

Ο Σαμ Κουέρι σηκώθηκε και έφυγε από το τουρνουά τένις της Αγίας Πετρούπολης, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα, λόγω κορωνοϊού, και κινδυνεύει με τις σχετικές ποινές.

Σε μπελάδες θα μπει ο Σαμ Κουέρι. Ο Αμερικανός τενίστας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Κυριακή, μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό του «St. Petersburg Open». Οι διοργανωτές του τουρνουά έθεσαν τον πρώην ημιφιναλίστ του Γουίμπλεντον εκτός διοργάνωσης και τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να μείνει στο ξενοδοχείο μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του, που, επίσης, βρέθηκαν θετικοί.

Οι Ρώσοι υποστήριξαν ότι ο Κουέρι δεν άνοιξε την πόρτα του δωματίου του σε γιατρό το πρωί της Δευτέρας και, μάλιστα, πήρε την οικογένειά του την Τρίτη και πέταξαν με ιδιωτική πτήση προς άγνωστο προορισμό.

Την Τετάρτη, η ATP εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ένας αθλητής της παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο. «Η διοργάνωση κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συμμετοχόντων και των συνοδών τους. Είναι στο χέρι της ATP να αξιολογήσει το παράπτωμα και τις ενέργειες του αθλητή Σαμ Κουέρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x