Πόλο

«Έσπασε το ρόδι» κόντρα στη Γεωργία η Εθνική Ανδρών

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, η Εθνική Ανδρών επικράτησε με 17-10 της Γεωργίας, πετυχαίνοντας την παρθενική της νίκη στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Βουδαπέστης.

Με οδηγό της το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Εθνική πόλο Ανδρών πανηγύρισε σπουδαία νίκη απέναντι στην σαφώς πιο αδύναμη Γεωργία και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον Δ’ Όμιλο του 34ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Βουδαπέστης.

Η «γαλανόλευκη» πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 11-2 στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που ουσιαστικά έκανε ξεκάθαρο από την αρχή στους τυπικά φιλοξενούμενους ότι δεν θα πρέπει να σκέφτονται κάτι παραπάνω από την συμμετοχή.

Το σημερινό αποτέλεσμα που συνδυάστηκε εξαιρετική εμφάνιση, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν το σύνολο του Θεόδωρου Βλάχου για να ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας από την Ιταλία με 10-6.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης με τέσσερα γκολ, ενώ από τρια τέρματα σημείωσαν οι Γενηδουνιάς και Βλαχόπουλος.

Εάν η Ελλάδα επικρατήσει της Γαλλίας το Σάββατο (18/1, 15:30) και στους άλλους ομίλους δεν έρθουν τα πάνω-κάτω, η Εθνική θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ 17-10

Οκτάλεπτα: 5-1, 6-1, 2-4, 4-4

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης

Γεωργία (Τσομαχίντζε): Σουμπλάντζε, Καφταράντζε 1, Τσρεπούλια 1, Ιμναϊσβίλι 1, Μπιτάντζε 1, Γέλατσα, Τζαχάια 1, Μπαγκατούρια, Ρούρουα 2, Μαγκρακβελίντζε, Μπαράλντι 1, Βαπένσκι 2, Ραζμάντζε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x