Στίβος

Ετοιμάζεται για επιστροφή η Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, τρεισήμισι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο γόνατο στο μίτινγκ δτίβου της Ολλανδίας.

Η πρωταθλήτρια του ύψους βρίσκεται στο στάδιο της ενδυνάμωσης και σύντομα θα ξεκινήσει τρέξιμο και σταδιακά να μπει στην προετοιμασία της για τον κλειστό. Η Γκούσιν τραυματίστηκε έναν μήνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού της Ντόχα.

Το πρόβλημα τραυματισμού αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο και η Ελληνίδα α πρωταθλήτρια χρειάστηκε για μεγάλο διάστημα να μείνει μακριά από τις προπονήσεις και να περπατάει με πατερίτσα, προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι της. «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, στη διάρκεια της οποίας έπρεπε να δείξω υπομονή και να δουλέψω στο κομμάτι της αποκατάστασης. Θεωρώ πως στο επόμενο διάστημα θα πάρω την έγκριση και θα αρχίσω σταδιακά το τρέξιμο.

Αναμφίβολα, ο μεγάλος μου στόχος για το 2020 είναι να καταφέρω να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το Ευρωπαϊκό του Παρισιού. Σίγουρα, το όριο για τους Ολυμπιακούς (1,96 μ. ) είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα της πρόκρισης μέσω του ranking», τόνισε η Γκούσιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x