Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανοιχτού στο τριπλούν θέλει να είναι παρούσα σε όλες και να πρωταγωνιστήσει σε αυτές. Η 31χρονη σταρ διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, ώστε να βρεθεί στην ιδανική κατάσταση για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

«Τον Φεβρουάριο θα κάνουμε κάποιους αγώνες στο εξωτερικό, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε καταλήξει ποιοι θα είναι αυτοί. Σίγουρα, ο στόχος είναι να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Κίνας. Σε όλους τους μεγάλους αγώνες κατεβαίνω με στόχο να κυνηγήσω τη διάκριση, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα», τόνισε αρχικά η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού και συμπλήρωσε πως:

«Κυρίως, στόχος της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να πάω και να διεκδικήσω το κάτι παραπάνω. Το 2016, είχα μια καλή παρουσία με την όγδοη θέση, ωστόσο τώρα μπορεί να είναι η στιγμή μου. Το βασικότερο από όλα είναι να είμαι υγιής και να βγάλω τη σεζόν, κάνοντας κανονικά την προετοιμασία μου.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως πλέον ξέρω πως να χειριστώ τον εαυτό μου σε μία τέτοια διοργάνωση. Μπορώ να είμαι πνευματικά καλά και να ανταποκριθώ ανάλογα. Η διαδικασία του αγώνα μου αρέσει, αντιδρώ πολύ καλά στις διοργανώσεις και αυτό είναι ένα προτέρημα που θέλω να εκμεταλλευτώ. Η προπόνηση πηγαίνει πολύ καλά και τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Ωστόσο, ακόμη είμαστε πολύ μακριά από τους αγώνες και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Εγώ σαν χαρακτήρας ενθουσιάζομαι εύκολα, ο προπονητής μου, όμως θέλει να με κρατάει σε μια ισορροπία, έχει ως στόχο να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγώνες και όχι νωρίτερα από αυτούς».

Η Παπαχρήστου ξεκίνησε τη σεζόν στο γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Βασιλικού, κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της μετά την πολύχρονη συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι. «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, θέλουμε τα ίδια πράγματα, ενώ πιστεύει πολύ σε μένα και αυτό είναι κάτι που με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube