Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «16», ενόψει του επαναληπτικού στις 19 του μήνα στο Ισραήλ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στην απουσία της Κατερίνας Γιώτα, ενώ η Ανα Ζιβογίνοβιτς έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, αφού θέλουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δυστυχώς, έχουμε λίγες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας, αλλά από όσα έχουμε δει σίγουρα είμαστε πιο ποιοτική ομάδα. Προφανώς και η Χάποελ δεν είναι κακή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το προβάδισμα, ενόψει του επαναληπτικού στο Ισραήλ».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Χαποέλ και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας, ώστε να προχωρήσουμε και άλλο στην Ευρώπη που είναι ο αρχικός μας στόχος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας δώσει το έξτρα κίνητρο και τη δύναμη για να τα καταφέρουμε.

Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο με τα συνεχή παιχνίδια, ωστόσο η ομάδα δουλεύει καλά και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, το οποίο, όμως, πρέπει να βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια των αγώνων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube