Στίβος

Ευχαριστίες ΣΕΓΑΣ για την ολοκλήρωση της σεζόν

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου και συνθέτων αγωνισμάτων ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τις προηγούμενες μέρες και στον ΣΕΓΑΣ έμειναν ικανοποιημένοι από όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή τους.

Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ΣΕΓΑΣ κατάφερε να υλοποιήσει το σχεδιασμό του και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στις δύο διοργανώσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του συνόλου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση, γιατί το 2020 δεν ήταν για τις αθλήτριες και τους αθλητές του στίβου, μία χαμένη αγωνιστικά χρονιά.
Η ομοσπονδία μας υλοποίησε Διασυλλογικούς Αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τηρώντας σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δίνοντας την ευκαιρία σε αθλήτριες και αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, διασφαλίζοντας την προπονητική και αγωνιστική λειτουργία του ελληνικού στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ είναι μία από τις ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες που πέτυχε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα και οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν τη χαρά, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στην προετοιμασία των αθλητών, να δουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα επίπεδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συγχαίρει αθλήτριες, αθλητές, προπονήτριες και προπονητές για την αποφασιστικότητα, το πείσμα και τη συνέπεια τους. Συγχαίρει τα σωματεία για τη δική τους μεγάλη προσπάθεια μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών και αθλητριών για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος, συγχαρητήρια ανήκουν και αξίζουν στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του αγωνιστικού προγράμματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x