Βόλεϊ

Φιλική… ισοπαλία με την Κηφισιά ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό ματς έδωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Κηφισιά και αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 σετ.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδωσαν το τρίτο φιλικό ματς μέσα σε 4 μέρες μετά από τους αγώνες με Φίλιππο Βέροιας και Μίλωνα.

Ο Παναθηναϊκός παρότι δυσκολεύτηκε δεν λύγισε και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε μια έδρα που αναμένεται να δημιουργήσει δυσκολίες σε αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟ έμεινε πίσω σε κρίσιμα σημεία και τελικά το έχασε με 25-20 ωστόσο στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο και το κατέκτησε με 19-25.

Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» έκαναν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία με αποτέλεσμα να το χάσουν με 25-23. Όμως στο τέταρτο και τελευταίο σετ τα κατάφεραν με ψυχή και ποιότητα και πήραν το σετ με 23-25 ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Γιάκομπσεν,Τσάτσιτς, Πελεκούδας, Πανταλέων, Συναδινός, Μάρκου, Μπαρμπούνης, Ρανγκέλ και Μούχλιας.

Α.Ο.Π. Κηφισιάς (Νίκος Ζαλμάς): Τσάμπερλεϊν, Νικολάκης, Μπάσης, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος Π., Ζουπάνι / Κοντοστάθης (λ), Σωνάκης (λ), Κωτσάκης, Ζαρωτιάδης, Παπαδόπουλος Γ., Σπηλιώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x