Τουρνουά Βριληττός

Φινάλε στο Βριληττός 2018

Η τελετή λήξης και οι απονομές του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός: «Ευχαριστούμε πολύ τις Εθνικές ομάδες που έλαβαν μέρος στους αγώνες, ελπίζουμε να απολαύσατε την ελληνική φιλοξενία και τους αγώνες. Ελπίζουμε να σας δούμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021».

Πρόεδρος ΟΧΕ Κώστας Γκαντής: «Συγχαρητήρια σε όλους. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ. Συγχαρητήρια στην Κροατία για το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες μέσα από την διαδικασία των προκριματικών να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του 2021 που θα γίνει εδώ στην Αθήνα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση του 2019, καλή επιστροφή στην πατρίδα σας».

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε να πάρετε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση, θέλω να σας ευχαριστήσω για το θέαμα που προσφέρατε και το εύ αγωνίζεσθαι. Δεν θα πω κάτι άλλο, αλλά όταν γυρίσετε στην πατρίδα σας να διηγηθείτε τις ωραίες τέσσερις μέρες που περάσατε στην Ελλάδα. Ραντεβού του χρόνου».

Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Κοτσιώνης: «Εκ μέρους όλων στο τουρνουά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που βρεθήκατε στην χώρα μας και στην πόλη της Αθήνας. Συνεχίζουμε και αύριο τις εκδηλώσεις με την επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Καλή επιστροφή στην πατρίδα σας».

Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 Κατερίνα Ψωμιάδου: «Σας ευχαριστούμε που και φέτος ήσασταν εδώ, ελπίζω όταν γυρίσετε στις πατρίδες σας να έχετε όμορφες αναμνήσεις από τους αγώνες, εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά την επόμενη χρονιά».

Υπεύθυνος αγώνων του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 Μπάνε Στράνιτς
«Σας συγχαίρω και ελπίζω να σας ξαναδώ όλους του χρόνου. Το σημαντικότερο πλέον είναι να επιστρέψετε ασφαλείς στα σπίτια σας. Εύχομαι στην πορεία της καριέρας σας να μην έχετε τραυματισμούς. Ελπίζω να έχετε όμορφες αναμνήσεις από το φετινό τουρνουά».

Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Σάββας Καραγιάννης: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες για τις τέσσερις πολύ έντονες ημέρες που μας πρόσφεραν, υποστηρίζοντας τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι”, θέλω να συγχαρώ την Οργανωτική Επιτροπή του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ για την άρτια διοργάνωση, να ευχηθώ στις ομάδες καλή επιστροφή στις πατρίδες σας και ραντεβού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Γενικός Διευθυντής ΕΛΕΠΑΠ Αναστάσιος Μαριανός: «Σας ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε στο τουρνουά, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς. Συγχαρητήρια στις ομάδες και ιδιαίτερα στη νικήτρια Κροατία. Καλή επιστροφή στην πατρίδα σας».


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 βράβευσε για την στήριξη τους στην διοργάνωση
Την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Comex, ενώ βράβευσε την ΕΛΕΠΑΠ για το έργο της και την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση της.
Επίσης απένειμε τιμητική πλακέτα σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο φετινό τουρνουά.


Τις απονομές έκαναν οι:
Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, Πρέσβης της Κροατίας Αλεξάντερ Σούνκο, Πρόεδρος ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, Α’ Αντιπρόεδρος ΟΧΕ Στέφανος Σταμούλης, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» και Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» Δημήτρης Κοτσιώνης, Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 Κατερίνα Ψωμιάδου, Υπεύθυνος αγώνων «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» Μπάνε Στράνιτς, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Σάββας Καραγιάννης, Γενικός Διευθυντής ΕΛΕΠΑΠ Αναστάσιος Μαριανός, Πρέσβειρα του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» Μαρία Τικταπανίδου, Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης, Διευθυντής Comex Θόδωρος Νάκας, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου και Υπεύθυνη Εθελοντών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018» Μάγδα Λαζαρίδου.

Ατομικές βραβεύσεις-All Star Team
Tερματοφύλακας: Γκαμπριέλ Πρέντα (Ρουμανία)
Δεξιός εξτρέμ: Κρίστοφερ Μάνι Γιόνσον (Ισλανδία)
Αριστερός εξτρέμ: Ντανίλα Φιλιμονένκο (Ρωσία)
Δεξιός ίντερ: Θανάσης Παπάζογλου (Ελλάδα)
Αριστερός ίντερ: Νταβίντ Στρκόβιτς (Κροατία)
Πίβοτ: Θρίγκβι Θόρισον (Ισλανδία)
Κεντρικός: Μίλος Κος (Βοσνία)
Αμυντικός: Ιβάν Τίντορ (Κροατία)
Πρώτος σκόρερ (49 γκολ): Όρ Λεβί (Ισραήλ)
Ξεχωριστός αθλητής: Χάο Τσέν (Κίνα)
MVP: Μπένεντικτ Γκούναρ Όσκαρσον (Ισλανδία)

Η τελική κατάταξη
1. Κροατία
2. Ισλανδία
3. Ισραήλ
4. Ελλάδα
5. Ρουμανία
6. Βόσνια/Ερζεγοβίνη
7. Ρωσία
8. Κίνα


Η χρυσή βίβλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»
2013 (Βριλήσσια)- Μίνι: Νόβι Βελιγραδίου (Σερβία)
2014 (Βέροια)- Παμπαίδες: Κροάσια Ζάγκρεμπ (Κροατία)
2015 (Βέροια)- Παμπαίδες: Νόβι Βελιγραδίου (Σερβία)
2016 (Βέροια)- Παμπαίδες: Κροάσια Ζάγκρεμπ (Κροατία)
2016 (Βέροια)- Παίδες: Κροατία
2017 (Βέροια)- Παμπαίδες: Ισραήλ
2017 (Βέροια): Παίδες: Κροατία
2018 (Αθήνα): Παίδες: Κροατία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x