Games

Γ.Αντετοκούνμπο: «Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό...» (video)

Για τις απανωτές διακρίσεις, με τελευταία τη μορφή του στο εξώφυλλο του 2K19, μίλησε ο -πάντα σεμνός- Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για την παρουσία του στο εξώφυλλο του NBA2K19, αλλά και τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 5χλμ που διοργανώνει για αύριο (Σάββατο 7/7) μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιάννης Αντατοκούμπο.


Ο Greek Freak έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός αθλητής που φιλοξενείται στο δημοφιλές παιχνίδι και σχολίασε σχετικά: «Ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό, ότι θα ήμουν στο cover του 2Κ. Αν δουλεύεις σκληρά, μαθαίνεις καθημερινά και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος, αυτά έρχονται».

Για τον αγώνα δρόμου, με αφετηρία τα Σεπόλια και τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο, δήλωσε: «Θα τρέξουμε για καλό σκοπό, για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου. Θα μοιραστούν δώρα, θα έχει πολύ κόσμο. Είμαστε όλοι αδέρφια, για αυτό το κάνουμε», ενώ για το μέλλον του, είπε: «Εγώ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στους Μιλγουόκι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Και ο Λεμπρόν το ίδιο ήθελε, αλλά τελικά έφυγε από τους Καβς».

Τέλος, για την παρουσία νεαρών παικτών στην Εθνική, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που γίνεται, που παίρνουν την ευκαιρία τους στην Εθνική. Και για τον Θανάση, που εξελίσσεται και γίνεται καλύτερος παίκτης. Πήγε στην Ανδόρα και πήγε καλύτερος στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x