Μουσική

Για έκτη χρονιά η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευαστών Μουσικών Οργάνων στο Ωδείο Τέχνης Φακανά!

Το Ωδείο Τέχνης Φακανά, υποστηρίζει και φέτος όλους τους Έλληνες κατασκευαστές και τα ελληνικά μουσικά όργανα!

Το Ωδείο Τέχνης Φακανά υποστηρίζει και φέτος -για έκτη συνεχόμενη χρονιά- όλους τους Έλληνες κατασκευαστές και τα ελληνικά μουσικά όργανα, σε μια τριήμερη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Αναλυτικά το Ωδείο Φακανά αναφέρει:

Μαζί με τους κορυφαίους Έλληνες κατασκευαστές συνεχίζουμε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με μια ακόμη μεγαλύτερη εκδήλωση, όπου θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές όλων των οργάνων, (κιθάρες, μπάσα, drums, κρουστά, πετάλια) παράλληλα με καθημερινά συναυλιακά δρώμενα και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ένα μεγάλο τριήμερο πάρτυ για όλους τους μουσικούς και όχι μόνο!!!!

Η προώθηση του Ελληνικού οργάνου είναι ένας ακόμη κινητήριος μοχλός της διάδοσης των προϊόντων του ελληνικού πολιτισμού, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί την μοναδική βαριά βιομηχανία της Ελλάδος.

Στην δεδομένη χρονική στιγμή πιστεύουμε ότι η ενδυνάμωση και προώθηση της Ελληνικής παραγωγής μουσικών οργάνων σε συνδιασμό με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση αυτών των προιόντων από το αγοραστικό κοινό, μπορεί να προσθέσει έναν ακόμη λίθο στην συνολική προσπάθεια της ανάκαμψης της οικονομικής μας πραγματικότητας. Ας μην λησμονούμε ότι η θέληση των νέων οικογενειών για αρτιότερη μουσική εκπαίδευση των παιδιών τους, συμβαδίζει με την εισαγωγή μουσικών οργάνων από το εξωτερικό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Γι’ αυτό το λόγο το Ωδείο Τέχνης Φακανά καθιέρωσε αυτή τη «γιορτή» για να βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτούς τους δημιουργούς, αλλά και να φέρει σε επαφή το μουσικό κοινό - και όχι μόνο - με την εξαιρετική δουλειά των κατασκευαστών.

Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας τους κατασκευαστές μας, τις συναυλίες και τα σεμινάρια που θα φιλοξενηθούν στο Ωδείο ΤέχνηςΦακανά.

Η είσοδος για την έκθεση, τις συναυλίες και τα σεμινάρια θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ArtMusicSchool – AthinaLive
Λ. Ποσειδώνος 3, ΠαραλίαΜοσχάτου- Ν. Φαλήρου
Τηλ. 210 4813605 - 210 4819355
e-mail :fakanasg@otenet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x