Βόλεϊ

Για την πρόκριση Ολυμπιακός, Πορφύρας

Την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πορφύρα στον δεύτερο γύρο του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών στις 19.00.

Οι «ερυθρόλευκες» στο πρώτο παιχνίδι που έγινε ξανά στο «Μελινα Μερκούρη» πριν δύο εβδομάδες νίκησαν 3-0 σετ και χρειάζονται μόνο δύο σετ για να προκριθούν.

Ο Πορφύρας για να προκριθεί αυτός θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και να κατακτήσει και το «χρυσό» σετ. Ο νικητής του πειραιώτικου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Χάποελ Κφαρ Σαμπά.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως: «Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στον Πορφύρα, στο οποίο θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και πάλι τον τίτλο του φαβορί για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να ανεβάζουμε το επίπεδο της απόδοσής μας, ιδιαίτερα μόλις ξεπεράσουμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Ο Βασίλης Πανδής τόνισε πως: «Είναι ένα παιχνίδι με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτό που δώσαμε με το Μαρκόπουλο το περασμένο Σάββατο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup έχει εορταστικό χαρακτήρα και δεν επιβάλλεται να νικήσουμε.
Επιβάλλεται, όμως, να παίξουμε πολύ καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι, καθώς η εικόνα που είχαμε δεν μου άρεσε καθόλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x