Γενικά

Γιούχα για Γιαννακόπουλο στη ΓΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Αποδοκιμασίες από μερίδα της Θύρας 13 για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης στη Λεωφόρο.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τη Θύρα 13.

Την ώρα που ο Στέφανος Αυγουλέας ξεκίνησε να διαβάζει τη δήλωση του απερχόμενου προέδρου του Ερασιτέχνη, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, μερίδα των οργανωμένων οπαδών που παρακολουθούσε τη διαδικασία ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.



Μάλιστα, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Αυγουλέας διάβασε το σημείο, όπου Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει: «Δυστυχώς, αυτό που δεν πέτυχα είναι το να ενώσω τον Σύλλογο, παρότι θεωρώ πως από την πλευρά μου έκανα πραγματικά ό,τι μπορούσα. Ένα απόλυτα κατευθυνόμενο και υποκινούμενο πολύ μικρό κομμάτι της Θύρας 13, στη λογική του «διαίρει και βασίλευε», με προφανή σκοπό να έχει λόγο και να καθορίζει τις εξελίξεις σε έναν διχασμένο και διασπασμένο Παναθηναϊκό».


Οι αποδοκιμασίες ήταν ακόμα πιο έντονες και το σύνθημα: «ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13», σκέπασε τα πάντα, ενώ έπεσε και ένα μπουκάλι μπύρας στον αγωνιστικό χώρο του «Απ. Νικολαΐδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x