Κολύμβηση

Γκολομεέβ: «Στόχος το μετάλλιο στο Τόκιο»

Η αποστολή της ομάδας κολύμβησης επέστρεψε στην Αθήνα από τη Νότιο Κορέα, με τον Κριστιάν Γκολομεέβ να δηλώνει πως έχει βάλει πλώρη για το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο.

Πάτησε Ελλάδα η αποστολή της ομάδας κολύμβησης που επέστρεψε από το Τόκιο, με τον Κριστιάν Γκολομεέβ, όπως ήταν λογικό να βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά τη διάκριση του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του κατά την άφιξη του, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος, αλλά έχει βάλει πλώρη για το μετάλλιο στου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο κολυμβητής που επέστρεψε με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές, τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε πολύ καλή παρουσία με τελικούς, ημιτελικούς και όρια για τους Ολυμπιακούς. Με βοήθησε πολύ ότι πήγαμε νωρίτερα στην Κορέα. Ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος. Ήμουν αγχωμένος για να μπω στον τελικό, γιατί στο 50άρι ένα λάθος μπορεί να σε αφήσει έξω. Με το που μπήκα στον τελικό έφυγε το άγχος, μπήκα ήρεμος και ήρθε η δεύτερη θέση»

ους αθλητές και τους προπονητές υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, και ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, καθώς και ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Χριστόδουλος Χούμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x