Τένις

Ντιμιτρόφ: «Πέρασα άσχημα έχοντας τον ιό- Δεν θα επιστρέψω σύντομα»

Τη δύσκολη εμπειρία του έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σχολίασε ο τενίστας Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ τονίζοντας πως ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στα κορτ.

Η συμμετοχή του στο Άντρια Τουρ που είχε διοργανωθεί από το Νόβακ Τζόκοβιτς του κόστισε, αφού, όπως και ο ίδιος ο Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ δήλωσε «πέρασα άσχημα έχοντας τον κορωνοϊό». Με βάση αυτή την περιπέτεια της υγείας του κρίνει δύσκολο να προλάβει και να είναι σωστά προετοιμασμένος να επιστρέψει στις επόμενες συγκεντρώσεις τένις που είναι προγραμματισμένες για τον επόμενο μήνα.

Η αποδυνάμωση του οργανισμού του Βούλγαρου τενίστα του άφησε σοβαρό αντίκτυπο στον τρόπο προπόνησής του, ενώ, τόνισε τη σημασία της πρόληψης και της τήρησης των μέτρων υγιεινής.

«Ο κορωνοϊός με επηρέασε άσχημα και έμεινα σπίτι για ένα μήνα. Δεν ανέπνεα σωστά, δεν αισθανόμουν καλά, ήμουν κουρασμένος, ξέρετε, όλα τα συμπτώματα, έλλειψη γεύσης, όσφρησης. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε οπότε δεν ήταν αστείο. Δεν έχει σημασία εάν είσαι πνευματικά δυνατός ως άνθρωπος, ως αθλητής, είναι αναπόφευκτο να μην κάνεις κακές σκέψεις, οπότε καλούμουν να αντιμετωπίσω και αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο γιατί πρέπει να «δουλέψεις» όχι μόνο με τη φυσική σου επιστροφή αλλά και με την ψυχική σου ηρεμία.

Αυτό το πράγμα είναι αληθινό. Εάν λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ο καθένας είναι ασφαλής, τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα πολύ γρήγορα
», δήλωσε ο Ντιμιτρόφ που τώρα βρίσκεται στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x